2010/2011

Juhatus:

President Karlo Tamm
Esimene asepresident Elmar Trink
Teine asepresident Karl Pärn
Eelmine president Karl Kukk
Sekretär Aivar Allikivi
Laekur Maidu Kuuse
Klubimeister Kalev Päit
Pressisekretär Peeter Paisuots

Oktoobri kuu koosolekul viidi veli Elmari juhtimise all läbi ajurünnak uute huvitavate tegevuste leidmiseks. Peale söödi pelmeene.
Otsustati ja osteti klubile oma gaasigrill, ei peaks enam otsima, kellelt laenata.
Novembri klubiõhtu lõpetas veli Karl.P organiseeritud Lõuna-Aafrika veinide degusteerimine.
Jõuluürituseks valiti Eesti Rahvusmeeskoori kontsert kontserdimajas ja järelpidu peeti restoranis Hansalinn.
Seoses läheneva klubi 10. Aastapäevaga arutati klubi sümboolika täiendamist. Erinevate variantide kaalumisel leiti sobivaimaks valmistada klubile soliidne Roll-up, mille kasutamisvõimalused on kõige mitmekülgsemad ning täiendada klubi kingitusvimplite varu. Lipu tegemine lükati edaspidisele ajale.
Veebruari klubiõhtu lõpetati ihu harimisega Viikingi saunakompleksis.
Vastlapäeva üritus oli seekord matk Manija saarele Riida turismitallu. Kes jalgsi, kes autoga üle jää – kohale jõudis kõik see seltskond. Paadiga või ujudes saabujaid ei olnud. Külastati Manija muuseumi, matkati looduses, vaadati üle talu loomapere. Viisaka loomana tegi üks vissi meile vastuvisiidi kui sauna nautisime. Ürituse lõpetas tõeliselt maitsev talu toit ja külmarohi.
Minigolfi järjekorras teisele turniirile otsustati kaasata ka laste võistkond. Valituks osutusid Vanalinna Põhikooli 6. Klassi poisid, kes osutusid väärikateks konkurentideks vanadele tegijatele. Esikoha ja rändkarika võitis veli Lembitu.
Kevadine heategevusaktsioon viidi läbi kaubamajakas. Loterii ja lihavõttemunad.
Andsime välja soovituskirja Jüri Lehtmetsale Lions stipendiumi saamiseks, asi õnnestus.
Kinkisime sülearvuti Vene Gümnaasiumi tublile õpilasele.
Charter peol tähistati seekord klubi tegevuse 10 aasta täitumist, mistõttu tehti seda suure pidulikkusega. Ürituse korraldamisega olid hõivatud kõik klubi liikmed. Pidu toimus Strandis rohkete külaliste, hea söögi ja kõrgtasemel kunstiprogrammiga. Tantsuks mängis Pärnu Noorte Puhkpilliorkester ning õhtu üllatusesineja oli Kihnu Virve. Oma esmaetteaste tegi LC Strand meeskoor leedi Marika juhatusel.
Veli Elmari ettepanekul ja toimetamisel said kõik klubiliikmed Lions sümboolikaga helkurvestid. Esmakordselt leidsid vestid kasutust 7.dal Mail tsooni ühisel Hea teo päeval. Aitasime koristada Vana Pärnu parki ning kärutasime liiva Koidula Muuseumis.
Suvine grilliüritus toimetati Watergate Vana-Pärnu sadamas toimunud kontserdil.

Klubiga ühines Indrek Kaldo. Klubist lahkusid Enno Jamnes ja Ahto Peters .